K9Brainwaves
Een goede band begint met een aanraking
 
 
 

Crano Sacraal therapie

Cranio sacraal therapie gaat over het terugbrengen van de balans in de hond.

Gedurende zijn leven, loopt de hond kleine of misschien wel grote blessures op. Daar doe je niks aan. Uitglijden op een gladde vloer of een verkeerde sprongen in het bos, ik noem maar wat. Het gebeurd gewoon voordat je er erg in hebt.

Deze kleine dingetjes kunnen wel gevolgen hebben. Stel de hond doet zijn voorpoot pijn, dan zal hij zo gaan lopen, dat zijn poot geen pijn doet. Soms gaat dat zo subtiel dat wij het niet zien of niet direct zien.

De hond ontziet zijn pijnlijke deel maar overbelast daarmee de rest van zijn lichaam. Dit kan tot gevolg hebben dat het lichaam uit balans raakt met alle gevolgen van dien!


Cranio sacraal therapie kan uitkomst bieden.

Door middel van energie stimuleer ik de vloeistoffen die om de hersenen en om het ruggenmerg zitten. Cranio zal blokkades opheffen zodat de vloeistoffen weer optimaal doorstromen en afvalstoffen worden afgevoerd. Ik manipuleer dus niet de botten zoals een chiropractor of osteopaat.


Ik heb al vele goede resultaten gezien, het is wonderbaarlijk hoe een hond kan opknappen van het ogenschijnlijk alleen maar handen op de hond leggen! Hier komt natuurlijk wel vertrouwen om de hoek kijken. De hond moet wel aangeraakt kunnen worden.  


Begin 2019 heb ik mijn opleiding gevolgd bij Maureen Rogers, een gerenommeerde Cranio Sacraal therapeute uit de USA die eigenlijk uit de paardenwereld komt. Daar is haar cranio werk een begrip. Het was best pittig maar ik ben blij dat ik mijn certificaat behaald heb!

Nu kunt u uw hond ook laten profiteren van Cranio Sacraal Therapie