K9Brainwaves
Een goede band begint met een aanraking
 
 
 

Diensten en Prijzen

Puppy cursus   individueel les          

10 lessen van een uur                 

250,- euro

De lestijden worden in overleg afgesproken, hoeft niet iedere week. Eerste les kan bij u thuis zodat ik kennis kan maken met uw nieuwe huisgenootje! Iedere les zal specifiek voor jouw hond geschreven worden, zodat ik goed aansluit bij de fases waar hij door gaat en u daar op voorbereidt bent. De lessen kunnen overdag gevolgd worden, maar ook de avonduren behoren tot de mogelijkheden.


basis cursus Roedelmethode®               

5 lessen van een uur                

125,- euro

in deze cursus wordt de basis behandeld, te denken aan het kunnen aanraken van de hond, vergroten van het vertrouwen, lopen aan de Hands Free Belt en het leren begrijpen van je hond. De lessen kunnen overdag gevolgd worden, maar ook de avonduren zijn geen probleem.


vervolg cursus Roedelmethode®           

5 lessen van een uur                 

125,- euro

In deze cursus herhalen we de basis. Daarna gaan we dieper in op wat er nou daadwerkelijk bij de hond gebeurt. Middels kleine oefeningen gaan we een begin maken met oprechte samenwerking tussen u en uw hond, zonder voerbeloning en zonder correctie. De lessen kunnen overdag gevolgd worden, maar ook de avonduren zijn geen probleem.


Sociaal leren Freestyle                         

5 lessen van een uur                 

125,- euro

In deze cursus gaan we weer een stapje verder in het samenwerken. We gaan oefeningen gebruiken uit verschillende takken van hondensport oa ook uit de dogdance. Het doel is niet om van je hond een circushond te maken, maar om te leren hoe hij leert en waar zijn grenzen liggen en hoe wij daar het beste mee om kunnen gaan, kortom een interessante cursus!  De lessen kunnen overdag gevolgd worden, maar ook de avonduren behoren tot de mogelijkheden.


Individuele begeleiding                 

van 11.00 uur tot 16.00 uur           

150,- euro

Bij een individuele begeleiding gaan we bekijken of jij en je hond al een band hebben opgebouwd en hoe we daar nog meer uit kunnen halen. Ik ga je de basis van de Roedelmethode® uitleggen en aan de hand daarvan gaan we aan de slag. Een fijne dag waarin de band met je hond centraal staat! Als je problemen aan wil pakken tussen jou en je hond of die juist wil voorkomen, dan is deze dag begeleiding de beste keuze.


Workshop                                     

van 11.00 uur tot 16.00 uur               

75,- euro

De prijs is gebaseerd op deelname van tenminste 3 personen.

De workshops kunnen verschillende onderwerpen hebben. Een voorbeeld is “snuffelen aan de Roedelmethode®” maar ook een Dog Dance workshop hoort tot de mogelijkheden. In overleg is (bijna) alles mogelijk!


Cranio Sacraal behandeling                

1 uur                                          

65,- euro

Tijdens een cranio behandeling bekijk ik eerst het gangwerk van je hond om eventuele problemen te ontdekken. Dan krijgt je hond de cranio behandeling. Het hangt van de hond af hoe lang dit duurt, maar meestal is een uur echt genoeg. Ik kijk ook hoe de hond reageert op de behandeling, zowel lichamelijk als geestelijk. Je mag tijdens de behandeling erbij blijven.