K9Brainwaves
Een goede band begint met een aanraking
 
 
 

Over mij

Ik ben Wies Koelewijn

K9Brainwaves is een lang gekoesterde droom die uitkomt…..

Ik vind het geweldig om mensen te helpen met hun hond, om problemen te voorkomen dan wel problemen op te lossen.

Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd bij Arjen van Alphen, de bedenker van de Roedelmethode®. Dit was en is een pittige opleiding waar ik eigenlijk nooit mee klaar ben. Ieder jaar volg ik bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten.


Mijn droom komt voort uit jarenlang lesgeven op een hondenschool. Dat heb ik met ontzettend veel plezier gedaan! Op deze hondenschool heb ik ook kennisgemaakt met Dog Dance. Dat was voor mij de ultieme hobby….muziek, verkleden en honden! Ik heb zoveel geleerd met Dog Dance. Ik heb vele workshops gevolgd van nationale en internationale trainers. Heb zelf ook workshops gegeven in de USA en Nederland. Ook heb ik deelgenomen aan het Wereldkampioenschap Dog Dance en het Europees Kampioenschap. Ik ben hier bijzonder trots op en tot op de dag van vandaag beoefen ik nog Dog Dance. Om de hond al die kunstjes aan te leren, moet je wel heel creatief zijn en vele trainingsmethoden kennen. Nog moeilijker is het om je hond op het ‘moment supreme’ juist dat te laten doen, wat je van hem vraagt. Deze zoektocht heeft mij in de richting van de Roedelmethode® gezet.


Ik heb sinds 1999 witte herders en heb ook een kortharige schotse collie gehad, mijn Maybel, die onlangs is overleden. Nu heb ik Jasmijn en Axel. Axel is mijn eerste hond, die geheel met de Roedelmethode® is opgevoed. Hoe dat is gegaan, kunt u op mijn K9Brainwaves Facebook pagina lezen!